Alle våre varmepumper har kjølefunksjon og kan brukes som aircondition! Perfekt hjemme, og på hytta!

Alle våre luft-til-luft-varmepumper har yp­perlig kjølefunksjon og hever komforten i hjemmet, hytta og fritidsboligen. Faktisk er det bare i det kalde nordiske klimaet våre produkter heter «Varmepump­er». I Arizona eller New Mexico heter det «Aircondition». Enten du trenger kjøling om sommeren eller varme om vinteren sørger en Mitsubishi Electric varmepumpe for at du får det behagelig inne.

Fordeler med aircondition

hake-blaa  Høy komfort

hake-blaa Svalt inneklima

hake-blaa God nattesøvn

hake-blaa Slipper å ha vinduer oppe

hake-blaa Filterfunksjoner mot allergiplager

 

 

Behov og utvalg

Vi har ofte behov for å kjøle oss ned inne når varmen står på som verst ute. Dette er ekstra viktig for barn, eldre og kjæledyr. Alle våre luft-til-luft-varmepumper har yp­perlig kjølefunksjon, så svalt inneklima får du med på kjøpet når du først har investert i en varme­pumpe for å ha det varmt inne om vinteren. Vi har mange modeller, design og farger å velge mellom.
Se vårt utvalg her.

Stillegående

Lavt lydnivå er viktig. Våre produkter er effektive og stillegående også når de job­ber for å senke temperaturen. Våre varmepumper er helt nede i 19 dB(A) i komfort-mode innendørs. Til sammenligning er lydnivået på et bibliotek 43 dB(A) og en alminnelig samtale er på 65 dB(A). I praksis vil det si at varmepumpene våre er til­nærmet lydløse og du kan nyte den kjølige brisen i ro og fred.

God nattesøvn

Et svalt og avkjølt soverom er nøkkelen til en god natts søvn. Kveldssolen gjør det utfordrende for mange å sove fordi den varmer soverommet.
Med en varmepumpe får du optimal soveromstemperatur hele året, uansett utetemperatur.

Aircondition på soverommet gir en et behagelig inneklima.

Billig i bruk

Det er ikke dyrt å kjøre varmepumpen som aircondition. Ved å benytte kjølefunksjon på de varmeste dagene oppnår du et svalt og behagelig inneklima til en lav kostnad. Med en varmepumpe er prisen kun noen hundrelapper i året for riktig innetemperatur om sommeren.

Lave kjølekostnader i sommerhalvåret

Med dagens topp moderne varmepumper koster det ikke mye å bruke varmepumpen som aircondition. Energikostnadene til en varmepumpe påvirkes av temperaturforskjellen inne sammenliknet med ute. Om vinteren kan det være minus 20 grader ute og man ønsker 21 grader inne. Det er en temperaturforskjell på hele 41 grader. Om sommeren kan det derimot være 30 grader ute og man ønsker 20 grader inne. En slik temperaturforskjell på kun 10 grader er en liten motbakke for en moderne varmepumpe i kjølemodus.
Her kommer et eksempel: Vi tar utgangspunkt i en standard varmepumpe i et standard hus. Kjølefunksjonen aktiveres når utetemperaturen passerer 24 varmegrader og vi setter romtemperaturen inne helt ned til 20 grader. I dette eksempelet vil du kun bruke totalt 1080 kWh for kjølesesongen fra mai til august, og det blir det ikke store strømregninger av.

sparemål

Varmt på hytta?

Våre varmepumper er også ypperlig på hytta og fritidsboligen. Med en varmepumpe fra Mitsubishi Electric får du en airconditionløsning som gir deg svalt og behagelig inneklima i ferien. Med WiFi kan du sette på kjøling (eller varme) så du kommer frem til en behagelig temperert hytte.

Med en varmepumpe fra Mitsubishi Electric får du en ypperlig airconditionløsning for fritidsboligen.

Pollenallergi

Det er mange som sliter med pollenplager. Med varmepumpens kjølefunksjon på varme sommerdager slipper du å åpne vinduer og får dermed mindre pollen inne. Varmepumpen har også ypperlige filterfunksjoner som kan være til god hjelp. For de som har pollenallergi er et allergifilter nærmest en nødvendighet å regne i pollensesongen. Allergifiltrene til våre modeller er veldig effektive og fanger opp det meste av allergener i inneluften. Dette gir deg et sunt og godt innemiljø fritt for skitt, støv og allergener.

 

 

 

 

 

Sov godt i sommer med et svalt og kjølig soverom

(Trykk på innedelene for å lese mer om hver modell!)

 

Hvordan får jeg varmepumpen til å kjøle om sommeren?

På fjernkontrollen kan du enkelt velge kjøledrift ved å trykke MODE til COOL. Dermed har du et godt utgangspunkt for å få en behagelig innetemperatur på varme sommerdager.

 

På kontoret?

Er det for varmt på kontoret om sommeren? Vurderer dere å investere i kjøling på arbeidsplassen? Våre multimodeller passer perfekt for kontorlokaler også. Med inntil 8 innedeler på en utedel kan du enkelt sørge for at det er behagelig å jobbe i sommer!

 

1023100

Flere alternativer

Vi har mange løsninger for aircondition for kontorlokaler. Takmonterte aircondition eller vegghengt aircondition – ta kontakt med en av våre forhandlere og få deres faglige anbefaling!

Vi har løsninger for alle typer og størrelser av kontorlokaler.

Våre multimodeller  (dvs en utedel og fra 2-8 innedeler) kan monteres i private hjem eller i mindre kontorbygg. Se produktet her >>

“Det var helt fantastisk å få aircondition i alle soverommene i 2. etasje hos oss. Nyoppusset hus med ventilasjon, men kveldssolen gjorde det nesten umulig å sove på varme sommernetter. Nå er det så svalt og deilig på soverommene at både barna og vi sover hele natten. “

Fam. Figenbaum-Hansen (Oslo)

Blue-black-separater

Les mer om:

Hvor høy er lav lyd? Les mer om lydnivå her!

Hvor mye koster det? Se priser og modeller her!

Kan den brukes som varmepumpe også? Ja!

Kan jeg ha flere innedeler på en utedel? Ja – Les mer her!