Varmepumper som står til interiøret

Av Camilla M. Paulsen, 27. november 2019

vakker stue med sort varmepumpe på veggen

Lyst til å oppgradere hjemmet med en effektiv varmepumpe? Du trenger ikke ofre interiøret for å oppnå kvalitet – Mitsubishi Electric sørger for begge deler.

Varmepumper har kommet en lang vei fra tiden der man helst forsøkte å skjule dem bak potteplanter eller andre interiørløsninger i hjemmet. I dag kan du få tak i lekre varmepumpeløsninger som står i stil med resten av rommet.

Mitsubishi Electric har for lengst blitt blant gigantene på varmepumpemarkedet. Vi innså tidlig behovet for å samkjøre design og utseende med teknologi og effektive løsninger. Dette har ført til et bredt sortiment med lekre varmepumper som glir rett inn i ethvert miljø. Usikker på hvilke modeller som kan passe i ditt hjem? Her er noen stilvinnere som garantert står til resten av interiøret.

 

Varmepumpeserien som vant designpris

Sort varmepumpe på sort vegg i moderne hjem

Det finnes en del moderne og stilrene varmepumper der ute som fungerer utmerket og er flotte å se på. Ta for eksempel designmodellene våre. Zen Designmodell kombinerer design og teknikk helt sømløst. På den måten får du en varmepumpe som øker komforten i ditt hjem, sørger for en lavere strømregning og ser flott ut mens den gjør det.

Designmodellene til Mitsubishi Electric vant den prestisjefylte Reddot Design Award i 2015, og ble anerkjent for sitt enestående design som skilte seg ut fra mengden. Hos oss kan du velge mellom hvit, sølv eller sort. De minimalistiske og rene fargene gjør at denne varmepumpen passer godt inn i nordiske hjem med sans for estetikk og kvalitet.

 

Et blikkfang av en varmepumpe

Rød varmepumpe i stue med røde detaljer

Toppmodellene våre leverer ikke bare god varmekapasitet og spennende funksjoner – de er også en fryd for øyet. Kaiteki er Japansk ingeniørkunst på sitt beste, og innehar alt du kan ønske deg fra en varmepumpe. Innedelene i denne serien er stilige og kommer i fire ulike farger. Kaiteki vant Mitsubishi Electric Good Design Award i Japan.

Designet til Kaiteki er tidløst, og utseendet gir deg en varmepumpe tilpasset dine fargepreferanser og ditt hjem. Du kan velge mellom hvit, perlehvit, safirsort og vakker rubinrød. Denne varmepumpeserien byr på flotte interiørperler og fungerer nesten som dekor til hjemmet på egenhånd. Dersom du virkelig vil la varmepumpen skinne, kan du velge en kontrastfarge på veggen den skal henges på. Vil du la varmepumpen gli inn i omgivelsene kan du gå for en variant som matcher veggen.

 

Den lille og beskjedne som leverer stort

Familie med barn som ligger på madrass med en varmepumpe på veggen over dem

Dersom du er på utkikk etter en varmepumpe som gjør søvnen på soverommet bedre, men ikke drar for mye oppmerksomhet, kan Azira være rett valg for deg. Dette er en kompaktmodell som gir mye kvalitet, kjøling og varme for pengene.

Azira har et design med rene linjer og passer ikke bare til soverommet, den gjør seg også godt i stua, kontoret eller kanskje på hytta. Ser du etter noe som blender inn i bakgrunnen og ikke gjør for mye ut av seg, er denne modellen enkel og minimalistisk. Samtidig har den funksjoner som lar deg styre modus, vifte og temperatur gjennom WiFi, uansett hvor du befinner deg. Dermed kan du komme hjem til perfekt temperatur – sommer som vinter.

 

Varmepumpen trenger ikke gå på bekostning av interiøret

Mange kvier seg ofte for å gå til innkjøp av maskiner som gjør hjemmet bedre å bo i. Varmepumper og andre oppvarmings- eller nedkjølingssystemer har nemlig lenge blitt sett på som noe man bare må finne seg i å ha i hjemmet, tross hvor lite pene man mener de er. I dag er saken annerledes. Varmepumper tar høyde for design på en helt annen måte.

Usikker på hvilken modell som er riktig for deg? Ta en titt på våre nettsider, les litt om de ulike modellene vi kan tilby og kontakt en forhandler nær deg for videre hjelp. Hvorfor velge mellom funksjon og utseende når du kan få begge deler?

Camilla M. Paulsen

Av: Camilla M. Paulsen


Markedsassistent i Mitsubishi Electric