Mange produsenter snakker ikke om kaldt vær…

Nettopp fordi de ikke vil fortelle hvem som leverer mest varmeeffekt ved disse tilstandene!

Mitsubishi Electric har derimot ingenting imot å snakke om dette – fordi vi mener det er en viktig del av en varmepumpe.

Store deler av fyringssesongen er mellom +7 og -7 grader, men det vil også forekomme mange dager der det blir vesentlig kaldere. Hva skjer med varmepumpen da?

Våre modeller tåler kaldt klima!

Mitsubishi Electric har tatt nordisk klima på alvor. Vi fabrikkgaranterer derfor drift ned til -25 grader utetemperatur med vår toppmodell Kaiteki, bestselgeren Kirigamine  og gulvmodellen Kirigamine Furo!

Grunnen til at våre modeller tåler slike kalde klima er spesialtilpasning til nordiske forhold – med egen software på kretskort og varmestav i bunnpannen.

Varmestav er en bedre løsning enn varmekabel, da den er mer robust. I tillegg er den behovstyrt av software til varmepumpen. Da står den ikke og trekker strøm hele vinteren, slik som en ettermontert varmekabel ofte gjør.

Kompressoren (som bildet til høyre viser) er selve hjertet i varmepumpen, og har selvfølgelig forvarming slik at den skal forlenge levetiden sin og tåle kaldstart.  I våre varmepumper er kompressorene supersterke og forberedt på nordisk klima.

Man skal være skeptisk til å kjøpe modeller utenfor vårt autoriserte forhandlernett, da disse kan være uten nordisk software og uten varmestav. Velg en autorisert forhandler fra Mitsubishi Electric – velg trygghet!

  

 Hyper Heating-Utedel