Miniventilasjon_hovedbilde

Miniventilasjon er den enkle og rimelige løsningen for deg.

Våre miniventilasjoner sørger for sunt og godt inneklima i ditt hjem! Med enkle grep kan du gi ditt inneklima et skikkelig løft!

Radon-bekjempelse

Miniventilasjon er en effektiv måte å redusere Radon i innemiljøet. Våre modeller bytter fra 15 til 105 m³ luft pr time – og er dermed en fin måte å redusere mengden radon i luften. Vår minste modell har ned til 15 dB(A) lydnivå og er perfekt for soverom.

Fjerner kjellerlukt

Begrepet kjellerlukt kommer gjerne fra fukt som igjen skaper bakterier, mugg og andre skadelige stoffer som fremkaller lukt. Miniventilasjon er perfekt for kjellere og hytter som har den typen problematikk.

Gode filterfunksjoner

Miniventilasjon har et filter som fjerner støv og smuss fra uteluften før den slippes inn i boligen.

To modeller å velge i

Miniventilasjon kommer i 2 utgaver – 50 og 100. Dette betyr antall m³ luft de leverer på høy hastighet. Den minste versjonen er enklest å plassere, og kan installeres i eksisterende ventilasjonsluker hvor det er minst 125mm åpning. Den har også lavest lydnivå. Den større versjonen har bedre kapasitet, og passer for større rom med større behov.

Eksempel 1: Den minste modellen – Miniventilasjon 50 –  har 50m³ på høy hastighet – det bytter luften en gang pr time på et rom med 2,4 meter takøyde og litt over 20 kvadratmeter gulvflate.

Eksempel 2: Den største modellen – Miniventilasjon 100 – har 100m³ på høy hastighet – det bytter luften en gang pr time på et rom med 2,4 meter takøyde og litt over 40 kvadratmeter gulvflate.

Så vi har med andre ord en modell for mindre og større behov. En løsning kan være den store modellen i kjelleren for å hindre radon med størst kapasiutet, og den minste modellen på soverommet for å ha frisk luft hele natten med ekstremt lav støy.

Miniventilasjonene kan bestilles i vår nettbutikk:

Kjop-her
Last ned brosjyre på Miniventilasjon_100 
Last ned brosjyre på Miniventilasjon 50

Se vår informasjonsfilm for miniventilasjon

Slik fungerer miniventilasjon i din bolig

uten_miniventilasjonmed_miniventilasjon

Enkel installasjon

Selve installasjonen er meget enkel og kan gjøres av ufaglærte med riktig verktøy på under 2 timer. Montering kan gjøres av ufaglærte med godt verktøy eller en innleid håndverker.
Installer selv på under 2 timer, eller lei inn en snekker.

Balansert ventilasjon

Miniventilasjon er en vegg montert ventilasjonsløsning som kan skifte hele 105m3 luft i timen – det tilsvarer all luft i et standard rom på 40m2.
Miniventilasjonen er balansert, og kan gjenvinne opp til 80% av energien i luften den bytter ut – i henhold til JIS (Japansk industristandard).