Mitsubishi Electric Europe B.V. Norwegian Branch opererer i fullt samsvar med Norske lover og forskrifter, nasjonale retningslinjer og andre regler som omhandler vern av personlige opplysninger.

Personlige opplysninger kan defineres som enhver informasjon som kan brukes til å identifisere en person, medregnet, men ikke begrenset til fornavn, etternavn, hjemmeadresse eller annen fysisk adresse, en e-postadresse eller annen kontaktinformasjon.

Mitsubishi Electric Europe B.V. Norwegian Branch innhenter noen ganger personlige opplysninger fra kunder som en del av utførelsen av forretningsaktiviteter, som her netthandel.

Vi oppbevarer dine personopplysninger i våre sikre databaser, og vil ikke dele denne informasjonen i markedsøyemed. Med eventuelle tredjepart, for eksempel. Nets Netaxept, vil det foreligge databehandleravtale, som sikrer dine opplysninger.

Du kan når som helst skriftlig be om å få innsyn i hvilke data vi innehar om deg.

I henhold til garantier og regnskapsloven, må vi beholde dine data i minst fem år. Etter denne tid vil dine data hos oss bli slettet , med mindre det oppstår noen garantisak, nye kjøp i nettbutikk eller  du har takket ja til våre nyhetsbrev og lignende.

Se vår personvernerklæring her>>