MEU NOR opererer i fullt samsvar med Norske lover og forskrifter, nasjonale retningslinjer og andre regler som omhandler vern av personlige opplysninger.

Personlige opplysninger kan defineres som enhver informasjon som kan brukes til å identifisere en person, medregnet, men ikke begrenset til fornavn, etternavn, hjemmeadresse eller annen fysisk adresse, en e-postadresse eller annen kontaktinformasjon.

MEU NOR innhenter noen ganger personlige opplysninger fra kunder som en del av utførelsen av forretningsaktiviteter, som her netthandel.

Vi oppbevarer dine personopplysninger i våre sikre databaser, og vil ikke dele denne informasjonen i markedsøyemed. Med eventuelle tredjepart, for eksempel. Nets Netaxept, vil det foreligge databehandleravtale, som sikrer dine opplysninger.

Du kan når som helst skriftlig be om å få innsyn i hvilke data vi innehar om deg.

I henhold til garantier og regnskapsloven, må vi beholde dine data i minst fem år. Etter denne tid vil dine data hos oss bli slettet , med mindre det oppstår noen garantisak, nye kjøp i nettbutikk eller  du har takket ja til våre nyhetsbrev og lignende.

Se vår personvernerklæring her>>