Varmepumpe-ved uten knapp


Varmepumpe er perfekt i kombinasjon med vedfyring


Visste du at varmepumpe kan kombineres med vedfyring? Ved å bruke viftefunksjonen til varmepumpen kan du perfekt spre varmen fra vedovnen/peisen ut i hele rommet.

For å aktivere viftefunksjonen trykker du på “Mode” knappen til et vifte symbol kommer opp. Da vil kun viften i varmepumpen gå og bidra til å spre varmen rundt i rommet.

På dager med høy lokal forurensning anbefaler vi å kun bruke varmepumpe, da vedfyring er med på å øke svevestøv i luften på kalde og vindstille dager.

Fordeler ved bruk av varmepumpe og ved

  • Oppnå optimal innetemperatur raskt
  • Bruker du ved på de kaldeste dagene hjelper du varmepumpen til å opprettholde ønsket innetemperatur
  • Effektiv spredning av varme fra vedovnen med varmepumpens viftefunksjon
  • Med varmepumpe i hus blir det mindre kapping, kløyving, stabling og tørking av ved

 

Våre beste varmepumper takler selv de kaldeste dagene, men ved vedfyring i tillegg kan du hjelpe varmepumpen så den ikke må gå for fullt.

Har du varmepumpe i hus må du ikke gå ut og hente mer ved for å opprettholde ønsket innetemperatur. Du kan velge å bli værende inne selv om vedkurven er tom!

 

Finn riktig varmepumpe for deg

Bestselgeren Hara

Hara lukket

Gulvmodellen Furo

Furo_front_off_lukket

Designmodellen Zen

ZEN_alle_innedeler

Kompaktmodellen Lenta

Lenta_front_1000pxl

Bestselgeren Kirigamine Hara er fullspekket med moderne teknologi i særklasse. Kirigamine Hara er utviklet med kompromissløs kvalitet for å gi deg best mulig ytelse og effekt.

Gulvmodellen Kirigamine Furo har markedets laveste lydnivå, og gir deg maksimal ytelse med et moderne design. Furo kommer med teknologien Temp Booster, som gir deg ekstremt hurtig oppvarming av rommet!
LES_MER_100pxl

Er du opptatt av design kan vi lokke med designmodellen Zen, som har blitt nominert til “Red Dot design award 2015”! Varmepumpen kombinerer eleganse med god kvalitet og effekt, tilpasset nordiske forhold.
LES_MER_100pxl

Kompaktmodellen Lenta Silent gir deg mye kvalitet og varme for pengene. Med sitt lave lydnivå passer den ypperlig på soverommet, hytta eller andre steder du trenger en liten og kompakt varmepumpe.
LES_MER_100pxl